Derome Plusshus

Derome Plusshus- Lediga jobb

ÖversiktDeromegruppen - från skog till färdigt hus

Med trä bygger vi en hållbar framtid och vi söker dig som vill vara med på vår resa!  Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri där hela värdekedjan - från skog till färdigt hus – ger dig en möjlighet att vara med att påverka hur dagens och morgondagens samhälle växer fram.

Som anställd på Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Vi bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling. Vår ambition är att ligga i framkant och fortsätta utveckla trä till framtidens byggnadsmaterial. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedja – från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet för att vi ska lyckas.

Våra kärnvärden - drivkraft, enkelhet, långsiktighet och miljömedvetenhet - beskriver hur vi är, gör affärer och driver verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa arbetsprojekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen, en trygg anställning och inte minst en värld i ständig tillväxt.

Bli en i teametVåra medarbetare är motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet.
Inom Deromegruppen arbetar människor med olika bakgrund och kompetenser. Tillsammans skapar vi möjligheter och resultat, som gör att Deromegruppen fortsätter att utvecklas och växa. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Vill du bli en i teamet? Se våra lediga tjänster eller följ oss!Lär känna Derome
Är du nyfiken på våra verksamheter och våra expansiva planer, spännande byggprojekt och inte minst våra medarbetares vardag? Följ oss på Facebook och LinkedIn eller besök http://www.derome.se/jobba-hos-oss

Deromegruppen har anor från 1946, då Karl Andersson startade den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver andra och tredje generationen av familjen Andersson Deromegruppen, som har utvecklats till att bli Sveriges största familjeägda träindustri.

Vi jobbar hela vägen från skog till färdigt hus och i tre olika branscher; skog & trä, bygghandel och bostad.


Jobb på Derome Plusshus

Se alla jobb