You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Vill du jobba och växa med några av de ljusaste sinnena i matematik och fysik, i ett tekniskt företag som drivs av en passion för både teknik och människor?

Combine är experter på reglerteknik, modellbaserad design och Data Science. Företaget grundades 2002 och levererar professionella ingenjörstjänster och lösningar, utvecklade på plats eller internt. Därutöver tillkommer specialiserade eller kompletterande kundutbildningar.

Visionen är att förbättra teknik runt om i världen. ”Enter the next level” är vårt sätt att uttrycka detta. Vi följer vårt motto genom att hjälpa våra kunder att nå till en högre nivå i sin verksamhet. Vår framgång kommer från våra kunders framgång och vi gör framsteg när våra styrkor kombineras.

Jobba hos oss

Combine erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö tillsammans med specialister inom de coolaste tekniska områdena. Här får du möjlighet att vidareutvecklas oavsett din nuvarande tekniska nivå. Vi hjälper dig upp mot toppen inom ditt teknikområde.

Vår målsättning är att ha varierade uppdrag, där vissa är ute hos kund och andra är på egna projekt. Det skiljer sig lite hur dessa två sätten styrs, men alla är lika teknikintensiva.

I våra interna projektteam utför vi projekt från våra kontor i Göteborg, Lund och Linköping. Teamen levererar projekt till olika kunder och olika branscher i olika delar av världen.

När det kommer till våra projekt så levererar vi allt ifrån idé till industrialisering. Därför söker vi ständigt efter de bästa medarbetarna i branschen, med djupa kunskaper inom reglerdesign (Modellbaserad utveckling, MPC, LQR med flera), Data Science, deep learning, maskininlärning och AI. För att kunna integrera och industrialisera detta söker vi även dig med kompetens inom Inbyggda System och realtidsprogrammering.

Kontakta oss

Fler jobb hos oss

Se alla jobb