CGI

CGI- Lediga jobb

Företagsbeskrivning:


Vi finns i 40 länder med 72 500 medlemmar varav 3 800 i Sverige i 25 städer. CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi finns i hjärtat av samhällets transformation, hos kunder som skapar framtidens hälsa, välfärd, energi, transporter, handel, betalningar, tillverkning och kommunikation.

På CGI är vi ett team av entreprenörer som förverkligar en gemensam dröm om att ha kul och trivas tillsammans, och att bygga ett företag som vi är stolta över. Vi kallas för medlemmar för att nästan alla är delägare, så när du börjar på CGI utvecklar du inte bara dig själv, utan också ditt eget företag. Vi vill vara i framkant, kontinuerligt bli bättre tillsammans och ta vara på nya möjligheter. Vi är stolta över utmärkelsen som Top Employer 2018 och Bästa Jämställdhetsindex (i gruppen IT- och Telekomföretag) som bekräftar vår ambition att vara den bästa arbetsplatsen i vår bransch.

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss. Läs mer på www.cgi.se


Karriärmöjligheter:

”Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser. Läs mer på www.cgi.se/karriar

Träffa våra medarbetare

Untitled Document

”Jag fick möjlighet att till fullo nyttja min tidigare erfarenhet från kundsidan från dag ett på CGI. Mina erfarenheter som agil projekledare med lösningsansvar för interna system gjorde att jag snabbt kunde bidra till en stor systemleverans för en kund här i Göteborg. Omställningen till att jobba som konsult var mycket mindre än jag trodde och CGI har mött mina förväntningar som ett konsultbolag där alla medlemmar ska kunna bidra till ett företag att vara stolta över.”

Ylva Henriksson, Affärssystemskonsult Dynamics NAV, CGI Göteborg

”Jag tycker att vår personliga utveckling och välmående är de viktigaste fokusområden. Att vi med ett engagerat sett ser till att göra allt för att hjälpa våra kunder lyckas och i det inser att vi alla har ett personligt varumärke som vi hela tiden bygger för att ta oss framåt i karriären. Vi söker entreprenören som ser till att bygga partnerskap och långsiktiga relationer med ett affärsmässigt tänk. Jag har en stor tillit till mina kollegor att vi alla med frihet under ansvar jobbar mot den kulturella värdegrund som CGI består av för att skapa våra egna energigivande förutsättningar.”

Mohammed Al-Hashimi, Director Consulting Services, ansvarig för en grupp med affärssystemskonsulter

”Det roligaste i min roll är att jag får kombinera att jobba med människor och teknik. Jag är också tacksam för möjligheten att utvecklas med hjälp av en mentor inom ramen för CGI’s mentorsprogram”

 Jenny Ström, testare, CGI Göteborg


”Jag arbetar som Senior EPiServer / .NET utvecklare och tycker att det är en rolig roll eftersom man utvecklas dagligen på både en personlig och professionell nivå. Jag ges möjlighet att arbeta med intressanta kunder som vill ligga i framkant. Det är utmanande, utvecklande och jag gör allt jag kan för att vi ska överträffa kundens förväntningar. Det känns tryggt att veta att som ledande IT-tjänsteföretag erbjuder CGI enorma möjligheter för utveckling och karriärval samt stöd i alla situationer.”

Ivan April, Episerver utvecklare, CGI Malmö


Jobb på CGI

Se alla jobb

Connecta med oss