Centric

Centric- Lediga jobb

Översikt

Centric erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom IT och hälso- och sjukvård. Vi möjliggör för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet med hjälp av våra tjänster. Genom att dagligen kombinera gedigen kunskap och mångårig erfarenhet med specifik branschkännedom skiljer vi oss från de traditionella spelarna i branschen. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar.

2013 omsatte Centric 511,3 miljoner euro med ett resultat på över 13,3 miljoner euro. Våra 5000 anställda finns förutom i Sverige och Norge även i Holland, Belgien, Tyskland och Rumänien.

Gå med i vårt Talent Network

Varför bli medlem i vårt Talent Network?

Genom att bli medlem i vårt Talent Network förbättrar du din jobbsökning samt ansökningsprocess. Vi ser fram emot att hålla kontakten med dig, vare sig du väljer att ansöka till en tjänst eller endast lämna din information.

  • Mottag jobbrekommendationer som matchar dina intressen
  • Mottag relevant information och uppdateringar från vårt företag
  • Dela jobbmöjligheter med familj och vänner genom sociala medier eller per e-mail

Bli medlem i vårt Talent Network idag!Missa inte några möjligheter från Centric.

Skapa en jobbvarning när ditt jobb erbjuder dina matchande färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
16:9 Player-No Title with no social media