Centric Care

Centric Care- Lediga jobb

Översikt

Vi behöver dig!

Som sjuksköterska, psykolog, medicinsk sekreterare, socionom, läkare, undersköterska eller övrig vårdpersonal erbjuder vi dig spännande uppdrag i hela Sverige och Norge och du väljer alltid själv Var och När du vill arbeta!

Vi som arbetar på Centric Care har lång erfarenhet av bemanning inom vård och socialt arbete och erbjuder dig en attraktiv arbetsgivare, som behöver just dina kunskaper. Vi har goda konkurrensförhållanden och varierande uppdrag under både långa och korta perioder. Våra kunder är vanligtvis landsting, kommuner samt privata vårdgivare.

Engagemang som gör skillnad

Vi på Centric Care vet att det är viktigt med en nära och personlig kontakt till våra konsulter. Därför får du en egen kontaktperson som vet vem du är och som känner till dina specialiteter och önskemål. Vi är kända för vårt engagemang och sörjer för en personlig relation, därför har vi valt att finnas med kontor på flera orter i Sverige.  Många av våra konsultchefer har själva sjukvårdsbakgrund, vilket gör att vi kan säkerställa att du får det lämpligaste uppdraget utifrån just din kompetens. Med andra ord – Vi vet vad du pratar om!

Auktoriserade och ISO certifierade

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Auktorisationen är en garanti för att företaget är seriöst, följer svenska lagar och regler och betalar skatter och avgifter. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Detta innebär en trygghet för både våra kunder och medarbetare

Konkurrenskraftig lön

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter konkurrenskraftig lön med två löneutbetalningar per månad. Vi kan erbjuda dig rabatterade träningskort samt ett unikt friskvårdsbidrag. Självklart är ditt arbete hos ossjänstepensionsgrundande.

Unikt friskvårdsbidrag

Vi på Centric Care bryr oss om våra konsulter och erbjuder därför alla som är anställda av oss i Sverige ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4 000 kr per kalenderår. Det är 4 000 skäl att välja Centric Care bara där.

Om du är nyfiken på vilka fler fördelar vi kan erbjuda dig som konsult, boka en intervju med oss redan idag. Vi söker ständigt efter engagerad och kompetent personal som vill ha ett mer flexibelt, utvecklande och lönsamt jobb.

Välkommen till oss på Centric Care

Missa inte några möjligheter från Centric Care.

Skapa en jobbvarning när ditt jobb erbjuder dina matchande färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Connecta med oss