CareerBuilder Test

CareerBuilder Test- Lediga jobb

Översikt

CareerBuilder.se är ett dotterbolag till CareerBuilder.com, som är den ledande aktören inom onlinerekrytering i USA. CareerBuilder finns representerande i 37 länder och har ca 2000 anställda. 

Vårt mål är att göra det så enkelt och effektivt som möjligt att hitta sitt drömjobb för alla talangfulla jobbsökare och att nå ut till Sveriges bolag och hjälpa dem att attrahera och behålla sin absolut viktigaste resurs: sin personal. 

Personalen är ett företags viktigaste tillgång – vi kan verkligen personalförsörjning. Vi erbjuder inte bara produkter; vi erbjuder omfattande rekryterings- och employer brandinglösningar vilka ger företag de uttrycksmedel som krävs för att nå de mest talangfulla kandidaterna som behövs för att driva företaget framåt i dagens tuffa konkurrens. 

Om CareerBuilder.com 
CareerBuilder.com är USA:s största sajt för onlinerekrytering, med mer än 21 miljoner unika besökare per månad och mer än 1,5 miljoner jobb. Företaget ägs av Gannett Co., Inc. (NYSE: GCI), Tribune Company (NYSE: TRB) och The McClatchy Company (NYSE: MNI), och erbjuder ett omfattande nätverk som knyter samman arbetssökande och företag. 

Mer än 250 000 arbetsgivare utnyttjar CareerBuilder.com:s smidiga jobbannonser, över 20 miljoner meritförteckningar, Diversity Channel med mera. Miljoner arbetssökande besöker varje månad sajten för att leta efter jobb sorterade efter bransch, plats, företag eller jobbkategori, för att prenumerera på automatiska e-postutskick gällande passande jobb, eller för att få jobbsökar- eller karriärråd. För mer information om CareerBuilder.com:s produkter och tjänster, besök www.careerbuilder.com. 

Länk till hemsida: www.careerbuilder.se 

Visste du att: 

  • CareerBuilder.se ägs av CareerBuilder.com som i sin tur ägs av Microsoft och av de tre största mediakoncernerna i USA (Gannett, Tribune och McClatchy).
  • Vi är 2000 anställda World-Wide.
  • CareerBuilder totalt har ca 25.000.000 unika besökare/månad worldwide
  • Vi omsätter ca 6 miljarder Worldwide.
  • CareerBuilder finns i Sverige, USA, Canada, Tyskland, Nederländerna, Indien, England, Grekland, Spanien, Italien, Norge, Schweiz, Frankrike, Belgien, Irland och Rumänien.

Missa inte några möjligheter från Careerbuilder.Se.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på CareerBuilder Test

Se alla jobb