Byggmax Group AB

Byggmax Group AB- Lediga jobb

Översikt

Byggmax har sedan starten 1993 etablerat sig i både Norge och Finland. Nu finns knappt 130 Byggmax-butiker fördelade på dessa tre länder – och det blir fler varje år. Ända från början har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial av bra kvalitet. Med ett drive in-system där kunden själv kan ta med bilen och lasta sina byggvaror blir ett besök på Byggmax alltid både enkelt och effektivt.

Byggmax positionerade sig tidigt som ett tydligt lågprisalternativ. Genom att konsekvent erbjuda kvalitetsprodukter till lågt pris – oavsett om kunden är hobbysnickare eller proffs. Tidigare har Byggmax fokuserat på ett avgränsat produktsortiment för att alltid kunna tillhandahålla de mest efterfrågade artklarna för de vanligaste hemmafixarprojekten. Med en kraftigt växande e-handel kan Byggmax erbjuda ett kompletterande sortiment där kunden hittar allt och lite till för hemmafixet.

Utvecklingsmöjligheter

Är du driven och gillar entreprenörsanda kan Byggmax vara en arbetsplats för dig. Här får du arbeta i en platt organisation med stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Byggmax har en ung och prestigelös organisation med mycket engagerade medarbetare som drivs av att nå resultat. Läs gärna några av våra medarbetarintervjuer nedan.

Jobb på Byggmax Group AB

Platschef till Byggmax Malung Dalarnas län-Malung
Butikssäljare till Oskarshamn Kalmar län-Oskarshamn
Butikssäljare till Jönköping Jönköpings län-Jönköping
Butikssäljare till Arlandastad Stockholms län-Arlandastad
Se alla jobb