You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

ÖversiktBring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Vi är drygt 3000 medarbetare i Sverige som brinner för att transportera, planera, leverera, lagra och kommunicera.

Bring är en del av Posten Norge, en av de största logistik- och postaktörerna i Norden. Vi arbetar för din verksamhet utifrån tydliga värderingar: pålitlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.

Vill du bli en av oss?

Bring är en av de största post- och logistikaktörerna i Norden. Vi erbjuder utmanande tjänster, spännande karriärmöjligheter och individuell utveckling baserad på våra gemensamma levnadsregler

Bring som arbetsgivare

Din nästa arbetsgivare

Fem goda skäl att välja Bring som arbetsgivare.

  Spännande koncern
Posten Norge AS är inne i en mycket spännande fas som koncern. Inga norska bolag har genomfört lika stora förändringsprocesser under de senaste åren. Målet är att bli det bästa post- och logistikföretaget i Norden.

  Goda karriärmöjligheter
Koncernen arbetar systematiskt för att duktiga medarbetare ska kunna utvecklas genom nya jobbmöjligheter. Alla lediga tjänster utlyses internt. Chefsämnen och erfarna chefer utvärderas varje år för att se till att bra chefer kan göra karriär inom hela koncernen. De kan också delta i ett särskilt talangprogram. Som ett resultat av vårt målmedvetna arbete med kompetensutveckling har Bring Citymail två år i rad fått utmärkelsen årets karriärföretag av Dagens industri.

  Goda utvecklingsmöjligheter
Alla anställda har två medarbetarsamtal med sin chef varje år (om planer, ledning, utveckling och styrning). Som medarbetare får du tydlig feedback och tydliga mål för ditt arbete. Du kan också själv lämna feedback och berätta om dina ambitioner och utvecklingsbehov. Koncernen har erkända chefsutvecklingsprogram för alla chefsnivåer: Tryggare som chef , Posten Norges mellanchefsprogram och Posten Norges program för toppchefer . Medarbetarna får också möjlighet att utveckla sin kompetens genom kurser och kompetensutvecklingsprogram som finns på koncernens egen kurskanal Akademiet. Den bästa utvecklingen sker dock i det dagliga arbetet tillsammans med de andra duktiga cheferna och medarbetarna i koncernen.

  God arbetsmiljö
Posten Norges årliga medarbetarenkät visar att jobbtrivseln är god och hela tiden ökar.

  Konkurrenskraftiga villkor
Posten Norge erbjuder pensionsförsäkringar och personalförsäkringar med goda villkor. Även lönerna och övriga villkor och förmåner är konkurrenskraftiga.