Brightby

Brightby- Lediga jobb

ÖversiktBrightby erbjuder rekryterings- och konsultlösningar inom ekonomi och finans

Brightby grundades 2010 med ambitionen att erbjuda den kompetens som utgör grunden till en väl fungerande ekonomifunktion och har sedan dess arbetat med många av Sveriges största företag.

För dig som står inför utmaningen att hitta en ny medarbetare kan det kännas tryggt att veta att vi är specialister på just ekonomi och finans. Vi förstår vad du behöver och kan snabbt få rätt person på plats, vare sig det gäller en fast tjänst eller en temporär lösning.

Vi erbjuder våra konsulter spännande uppdrag, en karriärmöjlighet inom koncernen och kompetenta kollegor.

Vår ambition är att kunna hjälpa dig som har behov inom ekonomi och finans. Brightby är en del av Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet.

Karriar

Ekonomikonsult - den bästa av världar

Funderar du på att bli konsult? Vad spännande! Som ekonomikonsult på Brightby utvecklas du snabbt. Vi erbjuder varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor och förutsättningar för att skapa ett vasst CV!

Som ekonomikonsult på Brightby får du verkligen uppleva fördelarna med att arbeta på ett konsultbolag. Förutom välkända företag och varumärken får du en trygg anställning hos Brightby.


Missa inte några möjligheter från Brightby.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på Brightby

Se alla jobb

Connecta med oss