Boardtalk

Boardtalk- Lediga jobb

Om Boardtalk

I ett väsentligt avseende är vi väldigt lika våra uppdragsgivare: Hos oss finns inget viktigare än människorna. I likhet med andra kunskapsföretag, skulle Boardtalk inte vara någonting mer än en lokal, lite kontorsmöbler och några bärbara datorer om det inte vore för människorna som kommer in genom dörren varje morgon.

Den mänskliga faktorn

Vi som finns på Boardtalk har arbetat i branschen sedan början på nittiotalet. År 2002 startade vi Boardtalk, med ambitionen att bli ett alternativ som då inte fanns. Ett antal arbetssamma år och en lång rad genomförda uppdrag senare tycker vi att vi har lyckats. Förutom vårt sätt att jobba och våra metoder, tror vi att det beror på en rad saker; våra olika bakgrunder och erfarenheter från olika yrken och branscher, vår interna utbildning och kvalitetssäkring, vårt genuina engagemang, och åldersspannet mellan oss som jobbar här. För att ta några exempel.

Vi tycker helt enkelt väldigt mycket om att jobba med det vi gör – och vi gör det tills du blir nöjd. På Boardtalk är målet alltid detsamma: Att fler ska få trivas lika bra tillsammans som vi gör.

Missa inte några möjligheter från Boardtalk.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till