Barona

Barona- Lediga jobb

Översikt

Söker du efter varierande arbetsuppgifter? Vill du lära känna olika människor och företag? Med oss får du en mångsidig arbetslivserfarenhet och du utvecklas snabbt. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller ett gammalt proffs - kontakta oss! Barona har anställda på olika positioner inom logistik, industri, byggnation, kontor, IT samt hälso- och samhällsvård.

Om du söker efter arbete eller nya utmaningar och karriärmöjligheter är vi en effektiv och pålitlig partner. Med oss har du till och med möjlighet att söka jobb som inte utannonseras offentligt. Med Barona får du ett försprång!

Vi kan erbjuda dig arbete inom sex olika branscher

IT

Vi söker efter personer till chefs- och ledningspositioner, försäljning, programvaruutveckling och -testning, liksom supportarbete på plats och användarsupport inom IT-sektorn. Du kan vara säker på att din expertis kommer att bedömas av en konsult som har erfarenhet av branschen. Konsulten kommer att hitta en plats åt dig där kraven passar din profil. När vi har hittat en matchning och alla parter är nöjda med resultatet har vi lyckats med vår uppgift.

Logistik

Är du intresserad av att arbeta med kundtjänst, transport, förvaring eller som arbetsledare? Det är enkelt att ta kontakt med vårt logistikteam. Vi bryr oss verkligen om den anställde och hans eller hennes önskemål. Det är inte alltid som alla lediga platser annonseras offentligt, men som arbetssökande hos Barona tar man dig i beaktande när denna typ av platser ska tillsättas.


Byggnation


Arbetstillfällen för unga och energiska assistenter och även för mer erfarna hantverkare, till exempel snickare, stenläggare, målare, ställningsarbetare och armerare. Vi kan erbjuda dig arbete baserat på dina färdigheter och önskemål. Vissa av våra arbetstagare vill bara ha korttidsarbete medan andra hellre vill binda sig till ett fast jobb.

Hälso- och samhällsvård

Vi söker efter hälso- och samhällsvårdspersonal, till exempel sjuksköterskor, tandsköterskor och undersköterskor. Vår hälso- och samhällssektor växer snabbt och för tillfället vänder sig våra kunder i hela Sverige till oss för att få hjälp med sitt ökade behov av resurser.

Industri
Dra nytta av våra omfattande kopplingar till de största företagen inom industrisektorn. Vare sig du är ny i branschen eller har stor erfarenhet kommer du att få värdefulla kontakter och jobbmöjligheter hos arbetsgivarna inom ditt expertområde. Lediga platser finns bland annat för produktionsarbetare, svetsare, arbetsledare och designers.

Kontorstjänster

Är du intresserad av att jobba inom ekonomihantering, kontorssupport, kundtjänst, försäljning, marknadsföring eller personalhantering? Vi är en effektiv och pålitlig partner när du söker nytt jobb eller nya utmaningar och karriärmöjligheter.

Barona som arbetsgivare

Våra rekryteringskonsulter är experter inom sina affärsområden. Tack vare år av erfarenhet kan vi ärligt säga att vi bemästrar rekryteringsprocessen och förstår de utmaningar som en arbetssökande står inför. Under åren har vi intervjuat arbetssökande och därmed kan vi med tillförsikt påstå att vi kan matcha behoven hos den arbetssökande och vår kund. Du kan lita på vår expertis.

Vi kan erbjuda service över hela landet. Om du vill förändra ditt liv, till exempel genom att flytta till en annan ort, hjälper vi dig att hitta både jobb och bostad.

Tillfälliga eller fasta jobb

Tillfälliga jobb erbjuder ett flexibelt sätt att arbeta, vilket passar bra för olika situationer i livet och erbjuder nya möjligheter. Allt fler fast anställda börjar med ett tillfälligt jobb.

Med direkt rekrytering anställs du direkt av vår kund. Dessa lediga jobb finns både på operativ nivå och på specialist- och chefsnivå. Eftersom dessa jobb inte alltid utannonseras offentligt är det klokt att skicka in en öppen ansökan och ett CV till Barona. Ett jobberbjudande och de möjligheter som det innebär kan dyka upp när du minst anar det!

Missa inte några möjligheter från Barona.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till