You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Axis Communications

Översikt

Vill du arbeta på ett företag där kraven är höga, stämningen är hjärtlig och möjligheterna är enorma?

På Axis uppskattar vi din kreativitet och dina idéer. Du kommer bli en del av ett företag med en sund företagskultur och en unik arbetsmiljö som tillåter och förespråkar självständigt tänkande.

Här värdesätter vi en rolig, samarbetsorienterad, innovativ arbetsplats - en där du kan vara säker på att få en chans att uttrycka dina förmågor och utmärka dig på det du gör bäst. Vi som blir dina kollegor på Axis är glada och trygga i att vara med på en fantastisk resa, vår kunskapsnivå är hög och vi lär gärna ut det vi kan. Samtidigt är vi prestigelösa och ser fram emot att du delar med dig av din kunskap.

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning. Vi banar väg för en tryggare, smartare och säkrare värld. Vid huvudkontoret i Lund är vår forsknings- och utvecklingsavdelning baserad. Här arbetar vi med en mängd prisbelönta och innovativa lösningar. Samtdiigt har vi kontor i alla världsdelar, och anställer personal som vill ha världen som arbetsområde.

Vi fortsätter att växa i snabb takt och skapar därmed ständigt nya möjligheter både för dem som redan jobbar på Axis, men även för er som vill bli en av oss. Vi står inför en global utmaning, och behöver fler briljanta, kreativa och lustfyllda kollegor som hjälper oss bygga vidare på vår framgång – och göra ett redan globalt och världsledande företag bättre, roligare och ännu mer framgångsrikt. Vill du bli en av oss?

Contact Us

Se alla jobb