Avanzera

Avanzera- Lediga jobb

Konsulternas anställningsvillkor – vårt trumfkort


Konsulternas anställningsvillkor är många gånger avgörande för att vi ska få rätt urval av kandidater till de uppdrag vi tillsätter. Av den anledningen har vår filosofi alltid varit att det inte ska vara någon skillnad på att vara anställd som konsult i Avanzera eller anställd hos kundföretaget. Därför erbjuder vi alla i vårt konsultteam fast månadslön oavsett hur många arbetsdagar månaden innehåller. De villkor vi erbjuder vår personal skiljer sig därmed stort från de övriga i branschen och är en av många faktorer som leder till nöjda och lojala medarbetare som stannar kvar hos oss under många år.

Om Avanzera


Avanzera är ett ägarlett bemanningsföretag som grundades av Pernilla Molin och Peter Ahlander 1998. Vi är specialiserade på uthyrning och rekrytering inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vi har i dagsläget ca 100 anställda konsulter och bland våra kunder hittar du allt från små lokala familjeföretag till globala koncerner i de flesta branscher. Vi hjälper privata företag såväl som organisationer och aktörer inom offentlig sektor. Verksamheten är baserad i Stockholm och har kontor på Vasagatan 15-17.
Vi var bland de första bemanningsföretagen att bli auktoriserade i slutet av oktober 2004. Auktorisationen innebär att vi som företag lever upp till de krav som ställs av branschen och näringslivet. Att vara ett auktoriserat bemanningsföretag är en garanti för våra kunder att vi som leverantör är seriös och följer lagar och regler. Samtidigt är det för dig som medarbetare en garanti för att du är anställd hos en seriös arbetsgivare som följer Bemanningsföretagens etiska regler.

Missa inte några möjligheter från Avanzera.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till