Attentec

Attentec- Lediga jobb

Översikt


Attentec – den bästa arbetsplatsen för engagerade människor

Attentec är ett agilt konsultföretag specialiserat på mjukvaruutveckling. Vi jobbar både in-house och ute hos våra kunder med att utveckla system och lösningar. Vi vill samla de tekniskt bästa och mest engagerade utvecklarna. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och  vårt mål är att göra våra kunders produkter och tjänster världsledande med modern teknik.

Hos oss på Attentec blir du en del av en grupp kompetenta och begåvade ingenjörer som brinner för systemutveckling och programmering. Här får du utvecklande uppdrag och kunniga kollegor. De flesta av oss har civilingenjörsexamen eller motsvarande med inriktning mot datateknik, datavetenskap, informationsteknik eller liknande. Några har även teknisk doktorsexamen.

För att se till att vi håller oss i framkant använder vi upp till 10% av vår arbetstid till kompetensutveckling. I kombination med utvecklande och utmanande uppdrag innebär det att du får rejäl personlig utveckling hos oss. Många av uppdragen finns inom något av våra tre expertområden internet of things, strömmande media och modern mjukvaruutveckling, och vår gemensamma kompetensutveckling har fokus på just dessa intressanta och aktuella områden.

Missa inte några möjligheter från Attentec.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till

Jobb på Attentec

Se alla jobb