Atea

Atea- Lediga jobb

Översikt

Atea, det svenska landslaget i it-infrastruktur!

Vill du ha it i landslagsklass?
 Ta hjälp av oss på Atea. Vi är starka, obundna och erbjuder den senaste tekniken samt de bästa lösningarna för din organisation. Många av de utmaningar du står inför har vi mött förut. Vår erfarenhet kan bli din tillgång. Du kan få stöd av våra specialister genom hela kedjan - från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll.
Vi arbetar miljömedvetet, kostnadseffektivt och finns dessutom alltid nära dig. Atea har resurserna att göra dig till en vinnare inom it!


Ateakoncernen, med verksamheter i Norden och Baltikum, har 4 600 medarbetare och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på kring 15 miljarder norska kronor och är noterad på Oslo Börs.


Atea Sverige har 1 400 medarbetare på kring trettio orter från Malmö i söder till Luleå i norr. Vår affärsidé är att hjälpa företag och organisationer att öka nyttan med it genom att leverera produkter och tjänster som förenklar hantering, drift och utveckling av it-infrastruktur.

Mer information på atea.se/karriär

Missa inte några möjligheter från Atea.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till