Andara Bemanning AB

Andara Bemanning AB- Lediga jobb

Översikt


På jakt efter ditt drömjobb?

Vi på Andara har en gedigen branscherfarenhet, stark entreprenörsanda och en stor portion nyfikenhet. Tillsammans med våra engagerade medarbetare bygger vi Stockholms bästa bemanningsföretag för såväl våra kunder som för våra och konsulter. Arbetsglädje och passion för bemanning och rekrytering är nyckeln till vår framgång!

Om Andara

Vi arbetar med företag inom alla branscher och alla storlekar i Stockholms län. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort och vi jobbar såväl med rekryterings- som uthyrningsuppdrag.

  • Administration
  • Ekonomi
  • HR/Lön
  • Reception/Internservice/Kundtjänst
  • Sälj/Marknad

Att jobba som konsult på Andara

På Andara tycker vi att det är viktigt att lyssna på både våra konsulter och på våra kunder för att förstå båda parters behov och därefter kunna föreslå de bästa lösningarna. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult till något av våra kundföretag, vara egenföretagare men jobba som underkonsult åt oss alternativt genom oss hitta ditt drömjobb och bli direktrekryterad till ett företag åt vilken vi sköter rekryteringsprocessen.

Vårt mål är att vara en arbetsgivare i världsklass som attraherar och behåller drivna och kompetenta medarbetare. Vi ser till att matcha rätt person till rätt kundföretag – alla gånger.

Besök gärna vår hemsida och registrera ditt CV så kan du vara säker på att din profil blir granskad först genom vår kandidatbank vid nyinkomna uppdrag.


Uthyrd som konsult eller rekryterad?
Oavsett vilket så ring oss för en pratstund,
det är alltid trevligast.
Du når oss på 08-24 90 80, Välkommen!

Missa inte några möjligheter från Andara Bemanning AB.

Skapa ett jobbevakning för när företaget har nya jobb som matchar dina färdigheter.

Skicka jobb liknande detta till min e-post
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till