Amga

Amga- Lediga jobb

03cb66a155f5513fde13fcbd3ae860dd

Översikt

Vi är ett svenskägt bolag med specialisering på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling inom service, bank & finans, försäkring och försäljning. Grunden till bolaget lades i Norrland och kännetecknas av att det är hur vi agerar som vi vill ska definiera oss. Vi lämnar ingenting åt slumpen och åtaganden utförs alltid med fullt fokus på att överträffa förväntat resultat. Alla som arbetar med och hos oss har ett driv och engagemang för att lyckas tillsammans.

Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen som ingår i Almega och går under kollektivavtal. Det ger en trygghet till dig som kund och till dig som anställd.

Det är hur vi agerar som ska definiera oss.

karriärmöjligheter

Vad kul att du är intresserade av att arbeta tillsammans med oss! Vi är specialiserade på konsulttjänster, rekrytering och affärsutveckling inom service, bank & finans, försäkring och försäljning.

Hos oss kommer du att utvecklas och inspireras. Tillsammans sätter vi en individuell introduktionsplan kopplad till just ditt specifika uppdrag som följs upp tillsammans med din närmaste chef.   

Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet, vi är ett team och firar framgångar tillsammans!
Vi jobbar effektivt med största fokus på kvalitet.