You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

OM OSS PÅ AMENDO


Mycket har hänt sedan vi 2001 drog igång vår verksamhet. Med unik branschkunskap inom bank, finans, ekonomi och försäkring tillsammans med vår vana av rekrytering är vi i dag ett av landets ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Det är vi stolta över, men aldrig nöjda med. Att hela tiden bli bättre driver oss framåt.

Vår vision är att vara Nordens största nischade bemannings- och rekryteringsföretag för specialistkompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Nischen gör oss till experter

Att behålla vår nisch är viktigt för oss eftersom det är där vi är experter. Därför har vi valt att gräva där vi står istället för att bredda verksamheten. Med det i åtanke har vi utvecklat bemanning och rekrytering av unga talanger, coaching och teamutveckling och interim management.

I dag har vi kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg och fortsätter ständigt att växa. Det är en spännande resa!


BLI REKRYTERAD OCH FÅ IN EN FOT I BRANSCHEN


Om du är nyutexaminerad och söker jobb inom sektorerna bank, finans, ekonomi eller försäkring har vi många spännande tjänster som kan passa dig.

Att få ett första jobb i branschen som nyutexaminerad är alltid lite extra utmanande. Vi vet dock att det finns många fördelar med att anställa medarbetare som befinner sig i början av sina karriärer. Det vet många av våra kunder också.

Få anställning direkt

Våra kunder vänder sig till oss när de behöver rekrytera nya medarbetare för fasta tjänster eller projektanställningar. Vi sköter då hela rekryteringsprocessen, sedan blir du anställd direkt hos kunden.

Glöm inte att registrera ditt CV hos oss för att finnas med i rullarna när vi söker efter lämpliga kandidater!