You're about to apply to 0 jobs

Du kommer att få uppdateringar via e-post för dessa jobb efter att du har skickat in din ansökan.
Avbryt

Översikt

Aditro Logistics har genom många, långa och täta samarbeten med marknadsledande kunder specialkompetens inom flera segment. Vi är ett tillväxtbolag som kontinuerligt strävas att utveckla och växa. Vi arbetar aktivt inom nätverk, samarbetar med forskning och branschorganisationer för att ytterligare stärka oss och våra kunders positin på marknaden.

Aditro Logistics Staffing ingår i Aditro Logistics koncernen som är ett av Nordens största logistikföretag,  och är en del av Posti Group. Vi är  ett nischat bemanning & rekryteringsföretag inom Logistik & supplychain.

 

Vi jobbar långsiktigt

Varje företag har sin egen kultur och sina egna utmaningar. Därför lägger vi extra tid på att sätta oss in i just ditt företag. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för ditt behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Idag och i morgon. Vårt koncept bygger på att tillsammans med dig som kund skapa förutsättningar för optimalt nyttjande av resurser.

Vi tror på människor

För att uppnå bäst resultat krävs engagerade människor. Vi tror på tydlig kommunikation, tät uppföljning och ett synligt ledarskap.

Kontakta oss

Fler jobb hos oss

Speditör till Blue Water Shipping
Aditro Logistics Göteborg
Ansök nu
Speditör
Aditro Logistics Göteborg
Ansök nu
Vi söker skjutstativförare!
Aditro Logistics Jönköping
Ansök nu
Montörer
Aditro Logistics Göteborg
Ansök nu
Se alla jobb