• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Webutvecklare till Encoders & New Opportunities
Jobbeskrivning

Referensnummer: 2037

Axis är ett Lundabaserat företag som startades 1984 av ett par Lundastudenter och som nu är världsledande inom nätverksvideo med 2700 anställda. Vi som arbetar här vill vara med och bidra till en smartare och säkrare värld.
Våra viktigaste produkter är nätverkskameror, men vi gör en mängd andra intressanta saker också; som olika former av mjukvara och kompletterande produkter för att kunna erbjuda kompletta lösningar där alla komponenter fungerar tillsammans på ett enhetligt och lättanvänt sätt.

Vår produktutveckling är samlad i Lund vilket gör det lätt att se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör. Vi är väldigt måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Viktigt är innovation och självgående team där det finns en stor frihet för individen.

Till Encoders & New Opportunities söker vi nu en ny kollega som brinner för design, webprogrammering och tekniska utmaningar. Du är en person som trivs med att arbeta i team där man hjälps åt samt utmanar varandra i en positiv anda. Sprida kunskap och kommunicera med varandra är en egenskap du tycker är viktigt.
Projekten vi driver handlar ofta om nytänkande produkter och ofta appliceras dessa produkter på nya plattformar. Med det i tanken så tycker även du att det finns mer möjligheter än problem och du tvekar inte att hoppa på dessa möjligheter.

Du känner till dina svagheter och styrkor. En av dina styrkor är att du har lätt att komma in i komplex kod och att du kan se helheten i detaljerna. Vi tror att du har ett generellt programmeringsintresse samt behärskar JavaScript, HTML5, CSS och J-query. Har du även erfarenhet av Backbone.js och React så är det ett plus. Som version och kodhanteringshanteringsverktyg har du erfarenhet av att använda Git och Gerrit.

Tycker du ovan stämmer in på dig tveka då inte med att skicka in en ansökan så kan vi träffas för att du ska kunna presentera dig mer och även diskutera mer detaljer om tjänsten.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Patrik Svensson eller Marcus Göransson på telefon +46 46 272 1800. Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Webutvecklare till Encoders & New Opportunities !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer