Vision söker studeranderepresentanter till förbundsstyrelsen!

Information om uppdraget

Är du intresserad av att ta ditt studentliv till nästa nivå? Vill du bredda ditt kontaktnät och samtidigt vara med och forma morgondagens arbetsliv?
Brinner du för frågor kring framtidens arbetsliv för unga och vill vara med och sätta tonen i ett av Sveriges största fackförbund? I så fall har vi ett uppdrag för dig!

Vision söker nu två drivna studenter som kan ge vår förbundsstyrelse nya perspektiv och bidra till vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Din roll i förbundsstyrelsen kommer att vara att bidra med dina erfarenheter och upplevelser som student, akademiker och snart på väg ut på arbetsmarknaden. Du kommer att ha yttrande- och förslagsrätt i förbundsstyrelsen och behöver absolut inte vara en ja-sägare. Vi vill att du ska utmana oss, lyfta relevanta frågeställningar och ge din syn på det arbete vi gör och den politik vi bedriver.

Som studeranderepresentant arvoderas du och ges på andra sätt samma förutsättningar som förbundsstyrelsens ledamöter att genomföra ditt uppdrag. Vision bekostar dina resor och eventuellt boende som är förknippat med uppdraget.

Uppdraget är tidsbegränsat och gäller i första hand ett år.

Kunskaper för uppdraget

Vi förutsätter att du är studerandemedlem hos Vision.
På Vision eftersträvar vi mångfald ur alla aspekter.

Du är välkommen med din ansökan samt CV senast den 25 september 2017. Du ansöker genom att gå in på länken nedan och klicka vidare på ansökningsknappen på Visions hemsida för denna tjänst. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller mejl.

Sök tjänsten via denna lank: https://vision.se/Om-Vision/Lediga-jobb/

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se