Untitled Document

Vill du bli Toyotas nya stjärna? Se då hit!
Är du driven och tycker om praktiskt arbete? Har du ett tekniskt intresse eller tidigare arbetserfarenhet inom industrin? Vi söker just nu nya duktiga medarbetare till Totyota Material Handling Manufacturing Sweden AB i Mjölby.

Om företaget
Du kanske inte vet att vi Skill ägs av 18 industrier, där vi tillsammans med våra kunder och ägarföretag har ett nära samarbete. Just nu har vi en stor efterfrågan på nya duktiga medarbetare till Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB i Mjölby

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu svetsare, truckförare och montörer till Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB i Mjölby. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom industribranschen men det är inget absolut krav. Har du gått en yrkesförberedande inriktning på gymnasiet som bygg, teknik, svets, el eller fordonsteknik är det meriterande men ett genuint intresse för teknik och den praktiska ådran i sig väger också tungt. Som truckförare och materialhanterare förser du produktionslinorna med material, ett arbete som innebär truckkörning och som därför ställer krav på att du har truckkort. För att arbeta som svetsare behöver du ha tidigare erfarenhet inom yrket och/eller slutfört en svetsutbildning med godkända licenser. Som montör på Toyota arbetar du med montering som utförs i taktat flöde på lina.

Din profil
Egenskaper som vi värderar är flexibilitet, stresstålighet och att du som person är lösningsorienterad då både arbetsuppgifter och arbetstider kan variera samt att de flesta av våra kunder ställer krav på ett högt arbetstempo. Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Du kommer som konsult ingå i ett större team, där alla är beroende av varandra, det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av din egen insats och hur denna bidrar till teamets framgång.

Ansökningsförfarande
Behovet är omgående och urvalet sker därför löpande. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Elise Hellberg 013 329404 eller elise.hellberg@skill.se eller Daniel Ristenfeldt 013-329425 daniel.ristenfeldt@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Vill du bli Toyotas nya stjärna? Se då hit! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer