Untitled Document
Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare?


SW söker nu för kunds räkning en driven handläggare inom kundserviceÄr du noggrann och gillar kundservice? Då är detta tjänsten för dig.Om tjänstenI arbetet som handläggare stödjer man vår kunds affärsprocess genom att ge service till deras kunder och administrera försäkringar. Det handlar bl a om att:  • i telefon ge service och rådgivning åt deras kunder
  • att stötta försäkringsbolagen i deras kundmöten
  • registrera och administrera gruppavtal och försäkringar
  • registrera ändringar i befintliga försäkringar
  • grovriskbedöma nya ansökningar


Lämplig bakgrund och kompetenskrav  • Försäkringskunskap är meriterande, särskilt kring riskförsäkringar
  • Noggrannhet och känsla för administrativa arbetsuppgifter
  • Du drivs av att vara självgående och att slutföra dina uppdrag
  • Hög servicekänsla
  • Lätt för att samarbeta


Viktig information  

​Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SW med start 21 augusti och som pågår i 6 månader. För rätt person finns goda möjligheter att bli överrekryterad till kunden. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är på dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Betty Holmberg på 08-407 55 61.

Konsult hos SW

​Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare? !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer