Untitled Document
Vill du arbeta som administratör?

Är du en noggrann, flexibel och ansvarstagande person? Nu söker vi på SW en positiv och ambitiös administratör till Backoffice och Betalningar för vår kunds räkning. Så om du känner att detta passar in på dig tveka inte att söka till oss.TjänstebeskrivningI rollen som administratör kommer du att stöttar bl a de medicinska riskbedömarna i deras vardagliga verksamhet. Det innebär att du sköter administration och tar hand om all post, både fysisk och digital, beställer fullmakter från kunder och tillskriver vårdinrättningar.Du kommer också att administrera försäkringar enligt gällande rutiner, regler och lagar. Det kan handla om förändringar som våra kunder vill göra på sina försäkringar men även att ändra och starta kundernas utbetalningar. Du kommer också att besvara enklare förfrågningar från myndigheter och genomföra fondbyten på uppdrag av våra kunder.Lämplig bakgrundArbetet som administratör passar dig som är noggrann och ansvarstagande. Har du tidigare erfarenhet av administration och då gärna inom försäkringsbranschen så har du hittat rätt. Som person är du kommunikativ och har en teamkänsla. Du är engagerad, självgående och ansvarstagande. Du är flexibel och trivs i en tjänst där man sätter kunden i fokus. Vidare är du organiserad och trivs med administrativa uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Viktig information 

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos på SW under 6 månader. Arbetet är under heltid och utförs under kontorstid Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Betty Holmberg, 08-407 55 61 

Konsult hos SW

​Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Vill du arbeta som administratör? !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer