Vi söker vikarier med elektrikerbakgrund
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker nu dig som har en elektrikerutbildning och vill jobba extra som vikarie på Björknäsgymnasiets El- och energiprogram.
Din främsta uppgift blir att undervisa i elinstallation med närliggande kurser.
Vi söker i första hand efter dig som har allmän behörighet samt är behörig lärare och har kunskap i att utbilda elever till installationselektriker.

I andra hand söker vi dig som arbetar eller har arbetat som elektriker/elinstallatör och har några års allsidig erfarenhet från branschen.
Du ska ha kompetens att utföra arbete med starkström.

Du blir anställd som konsult av StudentConsulting och arbetet utförs som en del av Boden kommuns vikariesamordning på veckodagar under dagtid.
Vi ser gärna att du är student, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning för denna tjänst.

Kunskaper för uppdraget

När vi rekryterar vikarier tittar vi i första hand på utbildning och erfarenhet men också personlig lämplighet. Personliga egenskaper som du behöver för att trivas i rollen som vikarie är god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, flexibilitet, ansvarstagande och självgående.
För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister, beställ ett redan innan första personliga mötet.
Låter detta intressant? Tveka då inte, sök redan idag då vi kallar till intervjuer löpande. För frågor gällande tjänsten kontakta Madeleine 070-5418727 eller Alicia 070-3426365

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.