Untitled Document

Vi söker konstruktörer till uppdrag i ÖstergötlandOm företaget
Det går bra för många av våra kunder och vi får fler upddrag för ingenjörer och konstruktörer. Anmäl ditt intresse redan nu då vi kommer att träffa lämpliga kandidater löpande för intervju inom kort. Uppdragen är tillstörsta del långsiktiga och med tillträde så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar ett mycket brett spektrum eftersom vi söker kandidater till flera olika uppdrag. Vi är intresserade av säväl nyexade med lämplig utbildning inom teknik så som erfarna som söker efter nya spännade uppdrag.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig som högskoleingenjör eller civilingenjör i maskinteknik alternativt elkraftskonstruktör. Du är en stor fördel om du har goda kunskaper i ProEngineer, Solid Works, CATIA V5 eller i liknande programm. Som person är du driven och intresserad av att utveckla och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag via vår hemsida www.skill.se. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011-199466. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering, Bemanning och Omställning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk 
Vi söker konstruktörer till uppdrag i Östergötland !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer