Vi söker java och .netutvecklare för direktrektytering!

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av java och/eller .net? Är du kommunikativ och redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig – sök omgående!
Vår kund är ett litet familjärt IT-konsultbolag som tidigare har blivit utsedd till Sveriges bästa arbetsplats inom sin storlek. Bolaget utvecklar och stärker sina kunders affärsverksamhet genom att erbjuda konsulttjänster och lösningar, inom IT och affärsutveckling, som genomsyras av professionalism i såväl resultat som utförande. De förstår sina kunders föränderliga omvärld och de utmaningar och möjligheter som digitalisering medför. De är ca 40 medarbetare och den genomsnittliga branscherfarenheten är närmre 15 år. Deras affärsområden är Utveckling och Förvaltning, IT Management, Security och Dynamics.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och vill arbeta med java eller .net utveckling. Du kommer att arbeta som IT-konsult och arbeta ute hos kund. Du bör vara självgående och känna dig trygg i din roll som konsult och tycka om att byta miljö och arbetsplats.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund. Huvudkontoret är beläget i Centrala Stockholm men eftersom du kommer vara ute på konsultuppdrag kommer arbetsplatsen att variera. Kontorstider tillämpas. Tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning från universitet, högskola eller KY-utbildning. Du kan även ha goda kunskaper från motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du är självgående då du kommer att vara ute hos kunder. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med java och .net utveckling i ca 1,5år men du kan även ha motsvarade erfarenheter från privata projekt. Meriterande är om du kan SQL, front-och backend.
Som person är du kommunikativ, affärsmässig och har ett kund- och affärsperspektiv.

Låter detta som dig? Tveka inte att söka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se