Vi söker en provtagare till ett växande läkemedelsföretag i Malmö!
Job Description

Information om uppdraget

Är du en noggrann och engagerad medarbetare? Är du redo att anta en ny utmaning inom ett växande företag? Sök tjänsten redan idag då vi kallar till intervjuer löpande!
Vår kunds huvuduppgift är att producera de läkemedel som inte tillhandahålls av läkemedelsindustrin, men som behövs inom svenskt hälso- och sjukvård. Vår kund bedriver produktion och laboratorieverksamhet samt produktutveckling. I Malmö arbetar ca 60 medarbetare i olika yrkeskategorier.

Vi söker nu för kunds räkning en provtagare till deras materialhantering.
Krav är att du har erfarenhet sedan tidigare av dessa arbetsuppgifter. Detta för att kunna arbeta självständigt och ta ett aktiv ansvar i att bygga upp den en nya provtagningsenheten i Malmö tillsammans med projektgruppen, som skall vara på plats under början av 2018.

Arbetets huvudsakliga uppgift är provtagning av material och råvaror enligt gällande standarder inom läkemedelsbranschen, samt arbeta med dokumentering av avvikelser eller störningar som sker inom avdelningen.

Du kommer även att vara aktuell för att kunna arbeta i lagerverksamheten, när det finns behov. Då företaget arbetar för att deras medarbetare skall få en bred kompetens och flexibel arbetsgrupp för att kunna leverera med hög kvalité och vid rätt tillfälle för interna och externa kunder.

Arbetet kräver stor noggrannhet i det arbetsuppgifter som skall utföras, samt tillhörande dokumentation som är en del av verksamhetens krav.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är engagerad och som aktivt medverkar till förbättring av processer och rutiner på vår avdelning. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös har god samarbetsförmåga med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Krav för tjänsten: - Truckkort - GMP-utbildning - Tidigare erfarenhet av provtagning. - God dokumentations- och datorvana. - Kunna behärska engelska. Du behöver vara drivande och ta ett aktivt ansvar för att säkerställa så att allt görs rätt direkt och levererar med hög kvalité och enligt överenskommen tidpunkt till deras interna kunder. Tjänsten är förlagd på dagtid kl 07.30-16.00 med placering i Malmö. Du kommer att vara anställd direkt av läkemedelsföretaget. Tjänsten är tänkt att börja i augusti, men vi ser gärna att du söker redan idag då vi kallar till intervjuer löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!