Vi söker dig som vill jobba natt v. 47-51

Information om uppdraget

Är du arbetsvillig och söker ett arbete där du får jobba med kroppen? Vi söker nu för kunds räkning lagerarbetare för nattarbete på terminal vecka 47, 48, 49, 50 och 51.
Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Nu behöver de under några veckor innan jul förstärkning på sin terminal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara paketsortering. I paketsorteringen arbetar du främst med på- och avlastning av paket vid in- och utebanor, där tunga lyft kan förekomma.

Arbetstiderna är måndag till torsdag klockan 23:45-02:45. Uppdraget pågår endast v. 47-51 men för rätt person kan det finnas möjlighet att fortsätta jobba längre nattpass även efter denna period.

Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund.


Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:
– Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta är ett krav och vi kan tyvärr inte ta vidare sökanden som inte uppfyller detta.
– Kan jobba ovanstående tider och veckor. Vi ser helst att du arbetar alla pass, alltså 4 pass per vecka under denna period.

Du bör ha god fysik då arbetet kan innebära tunga lyft. Du är arbetsvillig, social och snabblärd. Vidare är du stresstålig och har inget emot att arbeta i ett snabbt tempo. Det finns goda möjligheter att fortsätta jobba extra efter dessa veckor. Då arbetsplatsen inte ligger i centrala Örebro är det bra om du har körkort och tillgång till bil.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se