Vi söker C-chaufförer på deltid till ledande åkeri i Stockholm

Information om uppdraget

Är att köra lastbils drömjobbet för dig? Vill du ha ett fartfyllt arbete där du träffar nya människor och har hela härliga Stockholm som din arbetsplats? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting är ett av de största bemanningsföretagen av distributionschaufförer till Norge, vi har spännande uppdrag hos våra välkända kunder och en bra internationell referens för framtiden. Hos StudentConsulting blir din arbetsinsats uppskattad, och fokus på stolthet för arbetet är viktigt.
Under 2016 så fick hela 160 duktiga chaufförer visa vad de är goda för på de norska vägarna genom oss och vi har varje år haft många nöjda medarbetare som kommer tillbaka. Tveka inte med att sända in din söknad till oss idag!

Just nu söker vi dig som vill jobba med lokal distribution av styckegods i Stockholm. Uppdraget är på deltid och startar i september. Konsultuppdraget är ett visstidsuppdrag med möjlighet till förlängning för den som gör ett bra jobb.

Dina arbetsuppgifter:
- Leverera styckegods till kunder i Stockholms-området
- Lastning och lossning, kan förekomma tunga lyft
- Truckkörning
- Hantera scanner och fraktsedlar
- Terminalarbete förekommer
- Mycket kundkontakt

Du kommer att jobba deltid mån-fre, och utgår från kundens transportcentral i Spånga.

Kunskaper för uppdraget

Krav:
-C-körkort
-Digitalt färdskrivarkort
-Truckkort
-YKB
-ADR

Egenskaper:
-Flexibel
-Serviceminded
-Teknisk kunnig chaufför
-Självgående och mån om det arbete du utför

Meriterande om du har erfarenhet som chaufför inom distribution samt om du hittar bra i Stockholm med omnejd! Har du en personbil är detta en fördel men inte något krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se