Verksamhets- och Integrationsarkitekt till AdviceU
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker nu en integrationsarkitekt till AdviceU i Umeå/ Örnsköldsvik.
AdviceU är ett konsultföretag specialiserat på områdena verksamhetsförändring, IT-upphandling och projektledning. Inom upphandlingar av IT-system och IT-relaterade tjänster är de ett av Sveriges ledande företag.

I rollen som integrationsarkitekt arbetar du i nära dialog med olika företag samt i samarbete med kollegor. Du arbetar med integrationer mellan olika system och är involverad i alla faser av projektet – allt från analys, design, implementation och test. Just nu är det stort fokus på plattformen Biztalk. AdviceU har uppdrag över hela Sverige, resor kan därmed förekomma.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning samt arbetstider 8-17. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli direkt anställd av AdviceU.
Det är en fördel om du som söker bor i Umeå eller Örnsködsvik, men är du boende på annan ort kan det även fungera för denna tjänst då stora delar av arbetet kan ske på distans.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med följande profil:
• Högskoleutbildning eller motsvarande inom t ex Systemvetenskap, Systemteknisk inriktning, Ekonomi eller Juridik.
• Svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort
• Mycket meriterande med erfarenhet inom integrationsområdet. Gärna som IT-arkitekt med kunskaper inom lösningsarkitektur/ integrationsplattformar.
• Kompetens inom StreamServe, Biztalk samt övriga integrationsplattformar är meriterande

Personliga egenskaper:
• Självgående och lösningsorienterad
• God förmåga att prioritera och arbeta med flera uppdrag parallellt
• Lagspelare med god kommunikationsförmåga
• Trivs i konsultrollen med kunddialog och relationsbyggande

Låter detta som dig? Välkommen in med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande där tjänsten kommer bli tillsatt så fort vi hittar rätt sökande.


Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!