Untitled Document
Varuflödescontroller sökes till Bergendahls Food i Hässleholm

                        Vi söker för Bergendahls Food räkning en Varuflödescontroller.Familjen Bergendahl har sedan starten 1922 utvecklat ett entreprenörsdrivet handelsföretag som alltid gått med vinst. Företaget är en självklar del i familjen och har präglat alla familjemedlemmar sedan barnsben. Familjen Bergendahl äger 100% och idag arbetar tredje och fjärde generationen inom koncernen. 

Familjeägandet är en framgångsfaktor som tillfört

- starka värderingar och sund företagskultur
- en unik sammanhållning och gemenskap mellan ägare, medarbetare och ledning - Bergendahlsandan
- ett nära och långsiktigt engagemang som stöd för utveckling, förnyelse och stabilitet.
Bergendahls driver idag egenägda butiker inom mat, mode och heminredning i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland och är ett av landets största familjeföretag. 

Arbetsbeskrivning

Du har övergripande ansvar för analys och uppföljning av avdelningens nyckeltal, logistikavtal och att säkerställa att avdelningens arbetssätt utvecklas. Vidare arbetar du med leveranssäkerhet, lageromsättning och flöden. Tjänsten innefattar ett stort utvecklingsarbete kring processer och förbättringsåtgärder  inom ansvarsområdena. Du deltar även i förhandlingar och leverantörsmöten. 

Dina arbetsuppgifter är även:

- Administration kring logistikavtal

- Uppföljning med leverantörer

- Utskick av rapporter

- Ta fram och utveckla presentations- och informationsmaterial

- Ta fram rapporter i Qlikview

Bakgrund

Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom varuflöde och har kunskaper inom projektledning. Du har högskoleexamen som civilekonom med inriktning logistik och har erfarenhet av flödesplanering, prognostisering och avrop. Vidare har du mycket goda kunskaper i SAP eller likvärdigt affärssystem samt goda kunskaper i Officepaketet och Qlikview. Som person är du analytisk, kommunikativ, en duktig beslutsfattare och är en problemlösare. 

Viktig information


Bergendahls Food har valt att samarbeta med SW i denna rekrytering där anställning sker hos Bergendahls Food. Tjänsten är placerad i Hässleholm men resor kan förekomma. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  och tjänsten är på heltid. Har du vidare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, logistik, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Varuflödescontroller sökes till Bergendahls Food i Hässleholm !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer