Vaktmästare/receptionist sökes för extrajobb i Sundbyberg

Information om uppdraget

Vill du har en varierad tjänst där du både får möjlighet att jobba som vaktmästare och i reception? Då är denna tjänst rätt för dig!
En av våra kunder söker nu förstärkning till sitt team. Företaget tillverkar ventiler som levereras till deras kunder runt om i landet. De har ett lager i Sundbyberg dit leveranserna skickas. Leveransen är uppdelad på olika ordrar som då ska lastas av från lastpallen och sorteras upp på hyllor så att kunderna kan komma och hämta dem. Du kommer även att registrera och utföra adminsitrativt arbete kring leveranserna, samt hjälpa till i receptionen vid behov. Vid behov kan du behöva hjälpa till att leverera ordrar med skåpbil direkt till företagets kunder i Stockholm.

Du kommer att bli anställd som konsult hos StudentConsulting och sedan hyras ut till vår kund. Uppdraget startar omgående och pågår i minst 6 månader framöver. Arbetstiden kommer att vara på vardagar vid behov. Vi ser gärna att du kan arbeta ungefär 2 heldagar eller 4 halvdagar i månaden och även rycka in vid behov vid sjukdom eller semester.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska vara student på minst 50% och kunna arbeta minst 2 heldagar i månaden. Du behöver även vara händig och bekväm med att lösa problem som uppstår. Du ska ha en positiv inställning och gilla att arbeta, vilket du gör med noggrannhet och effektivitet. Du ska ha B-körkort och vara i god fysisk form så att du klarar tunga lyft. Vi vill även att du är prestigtlös och flexibel och är beredd att ta dig an andra arbetsuppgifter vid behov.

Låter detta som ett passande jobb för dig? Sök då tjänsten så ses vi kanske på intervju!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!