Untitled Document

Vaktmästare med truckkort sökes!


Jobbeskrivning
Till vår kund i Landvetter söker vi nu efter en vaktmästare som innehar truckkort. Du kommer att vara anställd av Uniflex, men utyrd till kunden på en långvarigt uppdrag.

Det är en alltiallo-tjänst och arbetsuppgifterna är varierande och innehåller allt ifrån renhållning till enklare renoveringar av maskiner, truckar etc.
Det ingår mycket truckkörning så truckkort är ett krav.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som vaktmästare behöver du vara allmänt händig och tycka om att fixa och laga saker. Du ska ta mycket egna initiativ och planerar mer eller mindre dina egna dagar.
Det finns alltid saker att göra hos kunden och det är en varierande vardag, därför är det viktigt att du är självgående och en problemlösare.

Krav
• Körkort B
• Truckkort A1-A4, B1-B4

Meriterande
• Vana av att svetsa

Tjänsten kommer att tillsättas omgående.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
•Kollektivavtal
•Tjänstepension
•Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
•Försäkringar
•Marknadsmässig lön
•Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.


OM OSS

På Uniflex Bemanning är vår övertygelse att ett bemanningsföretags personal är dess största tillgång. Uniflex Bemanning arbetar därför målmedvetet för att alltid ha motiverade och engagerade medarbetare. Det är en förutsättning för att säkerställa kvaliteten på våra uppdrag och för att uppnå företagets mål.

Söker du lediga jobb eller extrajobb inom industri, lager, bygg, el, kundtjänst, försäljning, administration, städ eller butik?

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi söker ständigt efter personal som har stark drivkraft, stor flexibilitet och är ambitiösa i sitt arbete. Uniflex passar både de som vill jobba heltid men även de som vill komplettera annan sysselsättning med extra jobb, såsom studenter och pensionärer.
Vaktmästare med truckkort sökes! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer