Fingerfärdiga konsulter sökes!
Job Description

Information om uppdraget

Är du en noggrann och fingerfärdig person som gillar att arbeta med händerna? Har du erfarenhet från tillverkande industrier? Då kan du vara personen vi söker!
Vi på StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta hos hos vår välkända, internationella kund i Ludvika. Uppdragsgivaren är ett företag inom elkraft och automation.

Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår uppdragsgivare. Arbetet är heltid med 2skift och arbetsuppgifterna utförs både enskilt och i grupp.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet ifrån arbete i industrier. Du får gärna ha intresse av snickeri och/eller meka med bilar. Ett krav är att du har både truck och traverskort. Du är en självgående person som arbetar lika bra i grupp som ensam. Det är ett tungt fysiskt arbete så du bör ej ha problem med axlar och rygg. Arbetsmoralen bör vara hög och du bör vara en noggrann person med ett stort säkerhetstänk. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Och du, glöm inte att motivera varför vi ska anställa just dig!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!