Välbetalt extrajobb i Bro för studerande truck- och lagerarbetare!
Job Description

Information om uppdraget

Vill du extrajobba vid sidan av studierna? Har du ett intresse av lagerarbete? Då är det dig vi söker!
Vi söker just nu personal som vill extrajobba som lagerarbetare/truckförare hos en av våra kunder inom lager/logistik. Arbetet tar plats på en stor terminal i Bro norr om Stockholm och ger dig möjligheten att erhålla nyttig erfarenhet inom en stor och väletablerad organisation.

Du kommer att vara anställd på Student Consulting och uthyrd hos kunden.

Arbetsuppgifterna kommer främst att vara orderplock, truckkörning samt lastning av pallar. Detta innebär en hel del tunga lyft samt fysisk ansträngning och därför är det extra viktigt att du har god fysik.

Vi önskar gärna att du ska se långsiktigt på anställningen.

Arbetstiderna är förlagda måndag – fredag fördelade på morgonpass från 07:00-15:45 samt kvällspass 14:00-22:45 . För att vara aktuell för tjänsten måste du vara flexibel och kunna jobba minst 3 pass/vecka. Vi ser gärna att du arbetar fredagar då det finns ett större behov denna dag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är arbetshungrig, pigg och sugen på nya utmaningar! Du ska vara en noggrann och ordningsam person som gärna vill ta egna initiativ. Då arbetstempot kan upplevas högt, monotont samt fysiskt ansträngande behöver vi någon med lite extra go i kroppen och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är ett krav att du är studerar eller arbetar på minst 50%. Var tydlig med denna information i din ansökan. Ordersystemet på lagret kräver goda kunskaper i svenska. Det är et krav på truckkort samt meriterande om du har erfarenhet av pick by voice. Då lagret ligger lite avsides rekommenderar vi att du tittar upp resvägen på SL innan du söker. Kom ihåg att ett utförligt och uppdaterat CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning. Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan! Vi jobbar löpande med intervjuer tills vi hittat rätt personer, välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!