Untitled Document

Väderstad AB söker industrielektriker!
Väderstad AB, utnämnda till årets innovatör 2016 inom Employer Branding, utökar sin verksamhet och är i behov av kompetent personal som vill vara med på deras framgångsresa. Är du intresserad av att arbeta på ett företag som ställer medarbetaren i fokus och arbetar med innovation på såväl produkt som organisationsnivå? Då tycker vi att du ska söka dig till Väderstad!

Om företaget
Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i fronten vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nytänkande. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1200 medarbetare och omsätter 2.200 mkr. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.

Dina arbetsuppgifter
Som industrielektriker kommer du tillhöra Underhållsavdelningen som består av ca 25 medarbetare. Elavdelningen innefattar en operativ planerare/beredare,automationselektriker samt installationselektriker.Du kommer jobba på Väderstad AB:s fastigheter och produktionsanläggningar med främst nyinstallationer, ombyggnadsinstallationer och underhåll i lågspänningsanläggningar samt nätverksanläggningar. Vidare kommer du jobba med felsökning och reparation av produktionsanläggningar.

Din profil
Som industrielektriker arbetar du mycket nära vår kund, verksamheten och måste därför vara både mycket serviceinriktad och ha en positiv inställning.Vi söker dig som har elutbildning samt god erfarenhet av installationsarbete och alltid jobbar med säkerhet som ledord. Du bidrar med gott humör, hög arbetsmoral och du trivs med ett högt tempo samtidigt som du är flexibel och har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.Arbetsform är för närvarande dagtid, men kan komma att ändras efter verksamhetens behov.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Väderstad AB söker industrielektriker! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer