Utvecklingssekreterare


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I Arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 500 medarbetare som arbetar med arbetsmarknadsfrågor, socialtjänst och socialt arbete, lokalt geografiskt utvecklingsarbete och trygghetsfrågor. Tillsammans formar och utvecklar vi en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden.

Den strategiska avdelningen är en av fyra stabsavdelningar. Uppgiften är att tillsammans med övriga avdelningar inom förvaltningen stödja nämnden och förvaltningsledningen att styra, samordna och följa upp verksamheten. Den strategiska avdelningen arbetar bl.a. med socialt hållbar utveckling, förvaltning och utveckling av nämnds-, IT- och systemfrågor, stöd och analys för utvecklings- och kvalitetsarbetet inom arbetsmarknad och socialt arbete.


Arbetsbeskrivning

I rollen som utvecklingssekreterare kommer du att handlägga och följa upp bidrag till organisationer inom det sociala området. Verksamhetsområdena omfattar bl. a. missbrukare och hemlösa, personer med fysisk och psykisk funktionsnedsättning, äldre personer, barn och ungdomar i riskzon samt kvinnor som utsätts för våld i nära relationer.

Förutom handläggning av bidragsansökningar ingår att vara utvecklings- och stödresurs för föreningarna. Arbetet innebär många kontakter med föreningsrepresentanter, kommunrepresentanter och andra. Visst arbete sker på kvälls- och helgtid.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning motsvarande minst 180 högskolepoäng. Det är meriterande om du har genomfört utbildning inom föreningslivet, varit föreningsaktiv eller arbetat inom föreningslivet.
Du har arbetslivserfarenhet från något av verksamhetsområdena inom det sociala området som listas i arbetsbeskrivningen.

Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Goda språkkunskaper i engelska och arabiska är meriterande.
Personliga egenskaper som vi tror bidrar till framgång i uppdraget är:
-Förmåga att skapa kontakter och underhålla yrkesmässiga relationer.
-Ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och att leverera lösningar.
-Ett uppmärksamt och tillmötesgående bemötande.
-God samarbetsförmåga.
-Strukturerad och noggrann i arbetet.
-Förmåga att självständigt ta initiativ och driva dina fråga.

Välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Tidsbegränsat till: 2018-06-01

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-25

Referensnummer: 154/17-176

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Vision, Malmöavdelningen
  • 040-30 48 30
  • SSR, Malmökansliet
  • 040-34 51 14

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Utvecklingssekreterare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer