Untitled Document

Utveckliare till Saabs modellkompilatorer
Algoritmer, programmering och detaljer, nu har du chansen att få djupdyka in i byggandet av Saabs modellkompilatorer. Bygg dem tillsammans med ditt team, börja med att ansöka här!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Just nu befinner sig Saab i en expansiv fas och söker medarbetare som kan vara med och utveckla framtiden tillsammans med oss. På utvecklingsavdelningen inom affärsområdet Aeronautics arbetar man med hela systemutvecklingskedjan, från hårdvara till mjukvara och från taktiska och tekniska stödsystem till flygande system. Man arbetar och löser uppgifter tillsammans i agila team med många kontaktytor internt på Saab. Området Avionik ansvarar för utveckling av flygplanets grundplattform (datorarkitektur, mjukvaruarkitektur, implementation av lågnivå- och säkerhetskritisk mjukvara). Vi har även ansvar för utvecklingsprocess och metodik inom mjukvaruutveckling. Vår verksamhet lägger grunden för hela den övriga funktionsutvecklingen inom Gripen E-projektet.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet med system och mjukvaruutveckling hos Saab Aeronautics är modellering en viktig del och nu satsas det mer inom området och vi behöver dig som vill vara med och utveckla modellkompilatorn. Tillsammans med teamet ansvarar ni för helheten och arkitekturen för våra kodgenererande verktyg. Du är med och tar fram ny arkitektur samtidigt som ni också ansvarar för att identifiera prestandaproblem. Det är komplexa system och miljöer du kommer möta och i teamet jobbar ni med centrala delar för metodiken som Gripen lutar sig mot. Inledningsvis kommer du få en gedigen introduktion för att komma in i arbetsuppgifterna.

Din profil
Vi söker dig som gillar komplexiteten bakom verktygen, du trivs med att förstå och fördjupa dig i detaljerna. Som person är du nyfiken, intresserad och motiveras av att tillsammans med teamet skapa förutsättningar för vidare utveckling av mjukvara. Du känner till några av följande tekniker/verktyg: -C/C++ -Kompilatorskonstruktion -Multicore -xtUML -Matlab -BridgePoint Som person är du prestigelös och ser värdet i att jobba i team där ni tillsammans möter med- och motgångar. Du triggas av att få jobba med stora komplexa system där ditt och teamets arbete är en del i helheten. Tjänsten innebär arbete som omfattar försvarssekretess varför svenskt medborgarskap är ett krav.

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Uppdraget är en hyrrekrytering som inleds med sex månaders konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos Saab. Urval pågår löpande så ansök redan nu! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Thidblom på 013-32 94 16 alternativt ida.thidblomt@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Utveckliare till Saabs modellkompilatorer !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer