Untitled Document
Utvecklare till Forsman & Bodenfors Inhouse

Söker du ett spännande arbete där du har roligt på jobbet samtidigt som du är med och tar fram lösningar som ligger i framkant? I så fall kan du vara den Utvecklare som Forsman & Bodenfors Inhouse letar efter!

Tjänstebeskrivning
Som Utvecklare hos Forsman & Bodenfors Inhouse kommer du att arbeta med allt från att lösa mindre uppgifter till att delta i större projekt – i ett högt tempo. Du kommer arbeta med både externa kunder och interna beställare. Du är en superstjärna när det gäller webbutveckling och har en förkärlek till den bakomliggande arkitekturen. Du är teknikintresserad och undersöker gärna nya vägar att lösa de problem du ställs inför.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är en vass utvecklare med intresse för att arbeta back end och som har några till flera års arbetslivserfarenhet från området. Vi ser gärna att du har följande kompetenser men viktigast är rätt inställning och viljan att lära.

  • Linux
  • Apache
  • MySQL, Event Store
  • PHP
  • Git
  • NodeJS, ReactJS, VueJS
  • HTML5, CSS3

Som person behöver du vara ambitiös, engagerad och ha en utpräglad social ådra. Du måste vara självständig och kunna driva ditt arbete framåt samt ta ansvar för att leverera i tid. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för att bli aktuell för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW: kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att
kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.Vi är en taktisk reklambyrå med digitala förtecken som jobbar med att ta fram smarta kommunikationslösningar till kunder som Volvo Personbilar, IKEA, Västsvenska Turistrådet och Volvo Trucks. Du hittar oss i lokaler mitt i Göteborg, och vi är en skön blandning av folk som gillar prestigelösa människor som är bra på det de gör. Vi jobbar nära våra kompisar och tillika moder- och systerbolag F&B och Factory, så om du är en trevlig prick med sociala färdigheter som inte är rädd för att jobba kommer du känna dig som hemma i koncernen. 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Utvecklare till Forsman & Bodenfors Inhouse !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer