Utvecklare sökes för kommande uppdrag i Malmö/Lund!
Job Description

Information om uppdraget

Är du en driven utvecklare på jakt efter nästa utmaning i karriären? StudentConsulting söker nu utvecklare, med olika erfarenhetsnivå, för kommande uppdrag i Malmö/Lund. Varmt välkommen med just din ansökan!
Som mjukvaruutvecklare på något av våra kunduppdrag arbetar du vanligen i projektform och får möjlighet att delta i såväl små som stora projekt. Din kompetens och dina erfarenheter matchas mot företagets aktuella kunduppdrag och pågående/kommande projekt, och du får möjlighet att utvecklas inom det område just du är bra på. Du arbetar såväl självständigt som i team, och uppdragen kan gälla såväl arbete in-house som ute i en kundorganisation.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med såväl direktrekryteringar som konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av våra kunder på heltid.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker såväl fullstack-utvecklare som utvecklare med fokus mot antingen front-end eller back-end, din utbildnings- och erfarenhetsbakgrund kan därför variera. Det viktigaste är att du brinner för utveckling, har en relevant eftergymnasial utbildning (inom datavetenskap, datateknik, systemutveckling eller liknande) samt har hunnit skaffa dig något eller några års relevant arbetslivserfarenhet efter examen. Du bör vara flytande i svenska och engelska, och vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av agila utvecklingsmetoder.

Som person ser vi att du som söker har förmågan att arbeta såväl självständigt som i ett team med andra kollegor. Du har en förmåga att se såväl detaljer som helhetsperspektivet i de arbeten du och ditt team jobbar fram, och du är bekväm i att uttrycka och motivera dina egna idéer och förslag. Vidare är du kommunikativ, öppensinnad och kvalitetsmedveten.

Är du sugen på en ny utmaning i karriären? Då är du varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Vänligen ange dina intressen och kompetensområden tydligt i din ansökan. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!