• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Utvecklare inom Business Intelligence
Jobbeskrivning

Referensnummer: 2042

VAD ÄR AXIS?
Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande. Redan från dag ett får du möjlighet att bidra med din kompetens i ett företag som tror på innovation och den enskilda individen. På Axis får du möjligheten att bygga ditt nätverk för framtiden. Här samlar vi duktiga och kreativa människor som alla arbetar mot samma mål att vara nummer ett. Kom in i gemenskapen och bidra med just din kunskap!

Just nu söker vi en BI-utvecklare till vårt Business Intelligence-team hos IT Services här i Lund.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?
I rollen som BI-utvecklare kommer du jobba nära affärsområdena och vara delaktig i hela utvecklingsprocessen, från dialogen med beställare till utveckling och leverans. Du kommer att skapa beslutslösningar för våra beställare och för att kunna göra detta behöver du förstå kundens verksamhet och kunna analysera, skapa och designa applikationer som speglar detta. Vår BI-plattform består bland annat av produkter från Qlik och som utvecklare kommer du i huvudsak att arbeta med Qlik Sense men du kommer också få arbeta med ETL-flöden, datamodellering och visualisering.

Våra beställare finns inom Axis och du kommer i din roll ha mycket kontakt med våra olika verksamhetsområden. Som organisation arbetar vi löpande med förbättringar som syftar till att vi skall arbeta mer effektivt tillsammans och få större utväxling på vår samlade kunskap, men även med att utvärdera ny teknik. Som medlem i BI teamet har du långtgående möjligheter att både påverka och aktivt delta i detta arbete.

VEM LETAR VI EFTER?
Vi vill att du har en akademisk utbildning inom IT med inriktning på SQL och databaser. Du är en skicklig utvecklare och har stor erfarenhet av att utveckla i Qlik Sense och QlikView.

Du har lätt för att kommunicera med olika sorters människor och kan uttrycka dig mycket väl både på svenska och engelska. Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och drivande, men samtidigt lyhörd och prestigelös.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG
Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning, supportfunktioner samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Simon Steiner, på telefon +46 46 272 1800

Skicka din ansökan senast den 5 november. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag. Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Utvecklare inom Business Intelligence !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer