Untitled Document

Uppfinningsrik Verktygstekniker till Saab!
Är du en person som ofta beskrivs som händig? Vi söker dig med bred verkstadsvana till Saabs Verktygsavdelning i Linköping!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Verktygstekniker har du en bred roll på Saab Aeronautics verktygsavdelning! Dina arbetsuppgifter är varierade och kan innebära allt ifrån att sätta upp skyltar till att arbeta med kompositmaterial och trä. Den ena dagen är inte den andra lik och som Verktygstekniker arbetar du dynamiskt både på verktygsavdelningen och ute på andra hangarer av Saab där du ansvarar för att reparera verktyg som ursprungligen kommer från din avdelning.

Din profil
Vi söker dig som har en god verkstadsvana och erfarenhet av olika delar inom verkstadsarbete. Vidare har du god materialkännedom och trivs i en roll där det inte finns en tydlig beskrivning för hur uppgiften ska lösas. Arbetet kräver att du är en problemlösare och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person är du lättlärd och kreativ. Du blir en del av ett glatt gäng på fyra kollegor och därmed är samarbete en viktig faktor.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl, josefine.kindahl@skill.se Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där det finns goda möjligheter att framåt sett bli anställd av Saab. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Uppfinningsrik Verktygstekniker till Saab! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer