Undersköterska sökes till särskilt boende


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

Undersköterska sökes till hälsa- vård och omsorgsförvaltningen, hemsjukvården i särskilt boende. I verksamheten arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt med brukaren i centrum. KASAM ska finnas i arbetet med brukarna och deras närstående. Blomstergården är ett boende för äldre, beläget i Oxie. På blomstergården har vi tre avdelningar med plats för 26 boende, varav 11 platser är särskilt boende och 15 platser fördelat på två avdelningar är demensboende.


Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss ger du god omvårdnad och service med utgångspunkt i brukarens individuella behov och önskemål, utifrån ett salutogent synsätt.
I uppdraget ingår dokumentation samt för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.


Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning inom vård och omsorg; vård-och omsorgsprogrammet på gymnasiet eller motsvarande utbildning, med inriktning sjukvård. För tjänsten krävs det erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Det är meriterande om du har utbildning och eller/erfarenhet av arbete inom demensvård och BPSD. Vidare är det meriterande om du har arbetat inom sjukvården.

I ditt arbete är du relationsskapande; du har ett positivt synsätt och gott bemötande gentemot brukare, närstående samt kollegor. Det är viktigt att du sätter brukaren i centrum. Vidare är du strukturerad och självgående, du organiserar och prioriterar ditt arbete effektivt. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid. 88% tjänstgöringsgrad förlagd på schema

Arbetstid: Schema. 

Tillträde: Tillträde 1/12 eller enligt överenskommelse. Möjlighet till önskad tjänstgöringsgrad finns enligt Malmö stads riktlinjer.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-31

Referensnummer: 175-17-108

Kontaktpersoner
  • Susanne Persson
  • Sektionschef
  • 0733-87 28 39

Fackliga företrädare
  • Kate Glantz
  • 0104427934
  • 040345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Undersköterska sökes till särskilt boende !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer