Tysktalande kundtjänstmedarbetare sökes på heltid

Information om uppdraget

Talar du flytande tyska? Är du dessutom kommunikativ och serviceinriktad? Då kan denna tjänst vara något för dig!
Till vår kund söker vi nu en kundtjänstmedarbetare på heltid. Vår kunds kontor ligger i centrala Örebro och arbetstiderna kan vara både dag- eller kvällstid.

I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med traditionella uppgifter kopplade till kundtjänstrollen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att ta emot kundärenden via telefon och mail. Det är viktigt att du talar flytande tyska och även kan kommunicera i skrift.

Uppdraget kommer att starta så snart vi hittar rätt person.

Kunskaper för uppdraget

VI SÖKER DIG SOM:
- Behärskar det svenska, engelska och tyska språket i tal och skrift.
- Har ett genuint intresse för service

I arbetet får du aktivt jobba med problemlösning. Detta i kombination med att du får testa dina språkkunskaper dagligen gör rollen som kundtjänstmedarbetare både varierande och utmanande. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se