Truckförare sökes för kommande heltidstjänst!

Information om uppdraget

Har du truckkort och erfarenhet av arbete inom lager och vill arbeta på en intressant arbetsplats som truckförare? Då är detta tjänsten för dig!
Dina arbetsuppgifter kommer att innebär orderplock med truck. Arbetet är fysiskt krävande och utförs i högt tempo.

Arbetet är förlagd hos vår kund som är en välkänd och välrenommerad grossist inom frukt och grönt och även restaurangprodukter. Verksamheten är förlagd i Halmstad med ett lager på över 4000 kvm.

Tjänsten innebär att du är anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden på heltid. Arbetstiderna kan komma att vara varierande. Tjänsten kommer att tillsättas när rätt kandidater är hittade.

Kunskaper för uppdraget

Då arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du tycker om att arbeta i högt tempo och med fysiskt arbete. Som person är du effektiv, energisk och har en positiv inställning. Du bör också vara stresstålig. Då arbetsuppgifterna är orderplock med truck krävs det att du har truckkort. Har du dessutom tidigare erfarenhet av orderplock är detta meriterande. Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan! Tips: En utförlig och uppdaterad CV ökar dina chanser till en anställning hos oss! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se