Truckförare med annan huvudsaklig sysselsättning/studier sökes!

Information om uppdraget

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och letar efter ett kul extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker för kunds räkning lagerarbetare på deltid i Västerås.
De centrala arbetsuppgifterna kommer att innebära truckkörning och plock av produkter.
Du kommer att plocka manuellt och behöver därför ha koll på siffror och plockplatser. Då det förekommer plock på höga höjder är det viktigt att du som sökande inte är höjdrädd.

Du som söker ska vara flexibel och kunna arbeta minst 3-4 dagar i veckan, förmiddag som eftermiddag.

Då vår kund finns i både Västerås och Virsbo är det viktigt att du som sökande har tillgång till bil och kan pendla till Virsbo vid behov.

Du kommer vara anställd av Student Consulting och arbeta på plats hos vår kund som konsult.

Kunskaper för uppdraget

Tjänsten kräver att du: - Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - Är flexibel och kan arbeta med kort varsel - Har ett A och B truckkort - Har körkort och tillgång till bil - Är noggrann och effektiv Du bör vara i god fysisk form då arbetet kan innebära tunga lyft. Vi värdesätter flexibilitet och tillgänglighet då vår kund gärna ser att du kan hoppa in med kort varsel. Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stämmer dessa krav in på dig? Sök då tjänsten idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se