Untitled Document
Trivs du med att arbeta inom service?

Brinner du för mötet med nya människor? Vill du ge förstklassig service både internt och externt? Är du en flexibel energispridare med en god servicekänsla? Nu söker vi på SW en positiv och ambitiös receptionist till våra kundföretag. Så om du känner att detta passar in på dig tveka inte att söka till oss.Tjänstebeskrivning
I rollen som receptionist kommer du att ansvara över företagets reception och växel. Du kommer att vara företagets ansikte utåt vilket ställer krav på din förmåga att leverera god service, både till besökare men även till kollegor. Arbetet i receptionen kan komma att variera; från att välkomna besökare och visa de tillrätta, vara behjälplig med frågor, svara i telefonen, beställa kontorsmaterial till att utföra diverse administrativa uppgifter .Lämplig bakgrund
Arbetet som receptionist passar dig som är social och utåtriktad. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och trivs i en kundinriktad tjänst med telefonen som arbetsredskap har du hittat rätt. Som person är du kommunikativ och har en hög social kompetens. Du är engagerad, självgående och ansvarstagande. Du är flexibel och trivs i en tjänst där den ena dagen inte behöver vara den andra lik. Vidare är du organiserad och trivs med administrativa uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Trivs du med att arbeta inom service? !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer