Untitled Document
Transportkoordinator sökes globalt industriföretag!


Academic Work söker för kunds räkning en transportkoordinator start 1 november, och uppdraget sträcker sig fram till den 30 juli 2018.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund.Tjänsten passar dig som är serviceinriktad samt besitter en god kommunikativ förmåga. Därutöver ser vi att du har en nyfikenhet, att du samarbetar väl och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du en god förståelse för logistik-och transportprocesser samt en analytisk förmåga.

Utöver de personliga egenskaperna söker vi dig som

* Har avklarad Universitets-eller Högskoleutbildning
* Besitter god PC-vana och har kunskap inom flera datorsystem
* Är obehindrad i tal och skrift i både det svenska och engelska språket, då mycket av kommunikationen sker på såväl svenska som engelska
* Har erfarenhet av internationella transporter

Det är meriterande om du:

* Har en utbildning inom logistik eller spedition, alternativt motsvarande erfarenhet
* Har erfarenhet av affärssystem så som WASS, ICSS, GCT, COH, SAP, Tripfeeder samt TrMS

ÖVRIG INFORMATION

* Start: 1 november 2017
* Omfattning: Heltid
* Arbetstider: Skiftgång mellan kl 07-16 och kl 09-18 samt beredskap helgdagar och kvällar var 4:e vecka mellan 18-21.
* Placering: Göteborg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
Transportkoordinator sökes globalt industriföretag! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer