Trainees sökes till System Verification/Vattenfall

Information om uppdraget

Är du nyutexaminerad civilingenjör och passionerad för den digitala utvecklingen? Då ska du ta chansen att söka marknadens hetaste Traineeprogram just nu.
System Verification söker nu tillsammans med Vattenfall sex trainees med stationering på Vattenfalls kontor i Solna. System Verification är Sveriges ledande konsultbolag inom Quality Assurance och hjälper företag att få mesta möjliga nytta av sina digitala investeringar.

Traineeprogrammet pågår under två år. Under det första året ingår utbildningar motsvarande cirka 20 procent av arbetstiden. Utbildningarna innefattar både grundläggande och avancerade kurser inom kvalitetssäkring, men även metod, processutveckling, projektledning samt projektspecifika verktyg. Du kommer att arbeta i olika projekt för Vattenfalls digitaliserings- och förändringsprocess och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

•Granska kravspecifikationer
•Skriva, analysera samt exekvera testfall
•Felsöka
•Genomföra automatiseringsaktiviteter
•Planera och projektleda

Du kommer att arbeta i agila team med kollegor från såväl IT som verksamheten. Rollen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och duktiga kollegor att lära sig av.

Detta är en direktrekrytering till System Verification men du kommer att arbeta hos deras kund Vattenfall i Solna. Kontorstider tillämpas. Start sker när vi hittat rätt personer, men som senast februari 2018.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är nyutexaminerad Civilingenjör med inriktning industriell ekonomi, elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du nyfiken, initiativtagande, kommunikativ och social. Du gillar att tänka i abstrakta processtermer och delar gärna med dig och utbyter erfarenheter med dina kollegor. Du har analytisk förmåga, är resultatorienterad och gillar att lösa problem.

Har du rätt ambitioner och inställning för att anta utmaningen? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se